Een volledige online opleiding tot sjamanistisch healer in anderhalf jaar. Bepaal zelf je tempo en krijg hulp als je daar behoefte aan hebt. Deze online opleiding heeft een soortgelijke inhoud als de opleiding op locatie en kan worden afgesloten met een certificaat.

Volledige online opleiding tot Sjamanistisch Healer

Wil jij de sjamaan in jezelf ontdekken en wil je dat vanuit huis doen?

Deze specifieke opleiding is erop gericht om je via onderwijs op afstand de basis mee te geven om als Sjamanistisch Healer aan de slag te gaan. De opleiding is ook erg geschikt voor mensen die gewoon aan zichzelf willen werken. We werken met de Peruaanse sjamanistische traditie die zeer passend is voor de tijd waarin we leven. Een tijd waarin respect voor het vrouwelijke en de aarde steeds normaler wordt.Tijdens de opleiding leer je hoe je een medicijnbundel (mesa) kunt samenstellen en er daarmee kunt “werken”. Je leert hoe je de balans in jezelf en anderen kunt herstellen door gebruik te maken van je verborgen talenten. Daarnaast ontvang je tijdens de opleiding diverse transmissies die je helpen op je pad. Uiteindelijk leer je hoe je deze zelf ook weer door kunt geven.

Leer je door visuele en auditieve oefening?

De lessen voor de opleiding sjamanisme worden door mij (Martijn Stevens) gegeven. Daarbij word ik geassisteerd door mijn vrouw, Agnetha en een aantal studenten die graag hun inzichten en ervaringen met je willen delen.

Martijn Stevens

Martijn Stevens

Oprichter Blue Kachina

Agnetha Stevens

Agnetha Stevens-ten Broek

Medeoprichter Blue Kachina

In de lessen ontvang je mijn vertaling van de kennis en vaardigheden die ik van de paqo’s (sjamanen uit Peru – priester/genezers) heb mogen leren. Daarom is deze opleiding zeer geschikt voor mensen die het prettig vinden om les te krijgen in het Nederlands.Het accent van de opleiding ligt natuurlijk op zelfstudie. Wij bieden een zeer moderne Online Leeromgeving aan waarin je alle opleidingsstof kunt terugvinden. Naast die zelfstudie worden er tien Zoom sessies per jaar gegeven. Deze Zoom sessies zijn bedoeld als lesmomenten waarin stof wordt uitgelegd en je verdiepende meditaties en oefeningen ontvangt. Ook kun je kennismaken met andere studenten.Zo kun je door ervaring en herhaling de sjamanistische technieken eigen maken om ze vervolgens te integreren in het dagelijks leven. Je leert hoe je jezelf en je omgeving kunt helen. Je krijgt daarbij de sleutel om weer terug in contact te komen met Moeder Aarde (Pachamama) en ontdekt hoe je contact kunt maken met kosmische krachten, zoals de sterren, zon en maan.

De opleiding start in januari 2022, aanmelden is nu al mogelijk.

ik wil me aanmelden

“Dit is jouw kans om vanuit je luie stoel een bijzondere sjamanistische reis te maken die je de kans geeft om jouw krachten te ontdekken.”

Online Opleiding Sjamanistisch Healer

Veelgestelde vragen over de online opleiding Sjamanistisch Healer

Wat is het verschil tussen de online opleiding en de opleiding op locatie?

De opleiding op locatie bestaat uit 27 lesdagen verdeeld over drie jaar. De online variant bestaat uit 30 Zoom sessies verdeeld over twee jaar. De online opleiding kan vanuit je luie stoel worden gevolgd. Beide opleidingen resulteren in een certificaat bij afronding.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Iedereen kan meedoen aan de opleiding mits je openstaat voor het onbekende. Sommigen voelen een roep van spirit, anderen vinden dat ze de aarde moeten helpen als earthkeeper of wisdomkeepers, weer anderen willen gewoon op liefdevolle manier leren helen. Wat jouw reden ook is, als je het met een open hart doet ben je welkom.

Is er iets wat ik kan doen om me voor te bereiden op de opleiding?

Ja, dat kan zeker. Na het aanmelden en betalen wordt je toegelaten tot de online leeromgeving. Daar krijg je toegang tot een welkoms module. In die module wordt uitgelegd wat je kunt doen om je voor te bereiden.

Worden de Zoom sessies gestreamt?

Alle Zoom sessies worden gestreamt en ook opgenomen. Soms werken we met twee camera’s waardoor er een beter beeld ontstaat als er meditaties worden gegeven. Het beeld van de tweede camera is alleen te zien bij het terugkijken. Alle opnamen worden beschikbaar gesteld op de online leeromgeving.

Is er een maximaal aantal deelnemers?

Tijdens de vraag en antwoord sessies doen er maximaal zo’n 30 tot 50 studenten mee.

Hoeveel tijd moet ik per module vrijhouden?

Er zijn per niveau zowel eenvoudige als lastige modules. We adviseren zo’n 10 uur per week aan studiebelasting. Soms is het meer en soms is het minder.

Heb ik na de opleiding nog toegang tot de online materialen?

Je hebt zolang je student bent toegang tot de online leeromgeving. Als je online opleiding op 15 juni afloopt dan verloopt de toegang in 15 juli datzelfde jaar. Je hebt dus nog een maand toegang na je afronding.

Hoe weet ik of ik de technieken en oefeningen correct uitvoer als ik een online opleiding volg?

Bij iedere module in de opleiding zit gedetailleerd video materiaal waarop zorgvuldig wordt uitgelegd hoe een techniek uitgevoerd dient te worden. Daarnaast kunnen er vragen worden gesteld tijdens lesmomenten.Ook is het mogelijk om hulp te krijgen van onze sjamanistische coaches. Zij kunnen in een optionele één op één sessie dieper ingaan op details en je helpen om je voortgang te optimaliseren.

Zijn er nog mogelijkheden tot verdieping na het afronden van deze opleiding?

Ja. We bieden gevorderde certificeringstrajecten aan voor studenten die verder willen na deze online basisopleiding. Een voorbeeld hiervan is het leren doorgeven van de Hatun Karpay inwijdingen of een verdieping in de wereld van de Chumpi Khuya’s.

Onze online leeromgeving (Online Learning Portal)

Hieronder is een voorbeeld te zien van de leeromgeving. Alle lesstof is opgedeeld in modules met uitleg in video en audio.

Online leeromgeving

Opbouw online opleiding tot sjamaan

Duur van de opleiding

Je mag van ons verwachten dat we tijdens de opleiding en ook daarna al onze kennis en ervaring aan je door zullen geven. Je zult meegaan op een wonderbaarlijke reis gedragen door de energie van Peru.

  • Het eerste niveau: opbouwen van een mesa en het contact met Pachamama. Zelfvertrouwen krijgen.
  • Het tweede niveau: bewust werken met de mesa en het contact met de kosmos. Geduld oefenen.
  • Het derde niveau: diepgaande technieken met de mesa oefenen. Respect tonen.

Na het afronden (Alumni)

Na deze opleidjng heb je zelf een goed inzicht in het Peruaanse sjamanisme en kun je jezelf verder specialiseren. Wellicht als assistent binnen de opleiding, wellicht heb je andere plannen. Ook alumni blijven welkom en zullen worden uitgenodigd voor bijeenkomsten. Daarnaast kunnen zij ervoor kiezen om losse lesdagen, nogmaals te volgen of aan te schuiven bij master classes, zoals het leren doorgeven van de Hatun Karpay. De reis kan op die manier nog verder worden voortgezet als daar behoefte aan is. We blijven immers een leven lang leren.

Data opleidingsmomenten basisopleiding via Zoom

Aantal sessies:

27 Zoom sessies (9 per niveau)
(voor vraag + antwoord en verdieping)
Tijden: 20:00 – 23:00 uur
Start niveau 1: januari 2022
Einde niveau 1: mei 2022
Start niveau 2: september 2022
Einde niveau 2: januari 2023
Start niveau 3: februari 2023
Einde niveau 3: juni 2023
drum

Zoom agenda voor niveau 1

Donderdag 13 en 27 januari 2022.
Donderdag 10 en 24 februari 2022.
Donderdag 10 en 24 maart 2022.
Donderdag 07 en 28 april 2022.
Donderdag 19 mei 2022.
 

Data voor niveau 2 en 3 volgen in 2022.

Bij betaling ineens. 

 4.999,00

ik wil me aanmelden

* Voor de online opleiding Sjamanistisch Healer zijn onze volgende algemene voorwaarden voor opleidingen van kracht. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw.

Gedetailleerde informatie

Opleidingskosten

Er zijn verschillende manieren waarop de kosten voor de online sjamanen opleiding kan worden voldaan. Wij geven er de voorkeur aan dat er ineens betaald wordt. Het is echter ook mogelijk om in termijnen te betalen.

Betaling ineens

Betaling ineens is interessant omdat dit voordeliger is. Indien gewenst kunnen ook de drie Hatun Karpay en de Mosoq Karpay inwijdingen op afstand worden opgenomen in het totaalbedrag van de opleiding bij betaling ineens.

Betaling in termijnen

Het is ook mogelijk om in 6 termijnen te betalen. Dit is echter wel duurder dan betaling ineens. De reden hiervoor is dat het ons meer tijd en moeite kost.Voor alle diensten die er worden aangeboden worden facturen verstrekt, dus ook voor de Hatun Karpay en Mosoq Karpay inwijdingen op afstand. Deze worden als modules binnen de opleiding aangeboden. 

 4.999,00*

*Dit is een introductieprijs voor deze opleiding. Deze speciale prijs is t/m 31-08-2021 beschikbaar.

IK meld me aan (betaling ineens)
Ik meld me aan (betaling in termijnen)

* Voor de online opleiding Sjamanistisch Healer zijn onze volgende algemene voorwaarden voor opleidingen van kracht. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw.